icoon telefoon

Maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 21:00

025880756(BE)
klein vinkje Snelle levering klein vinkje Achteraf betalen mogelijk (NL) klein vinkje Bel en bestel mogelijk klein vinkje NL en BE

Privacyverklaring Forskolinslim.nl

 

04 juli 2018

 

Forskolinslim.nl is onderdeel van Bralex Webshops BV. Je privacy is voor Bralex Webshops B.V. van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de webwinkel Forskolinslim.nl allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen.

 

Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op met Bralex Webshops B.V.

 

Afhandelen bestelling


Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij je persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen je persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij jou te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over je betaling van je bank of creditcardmaatschappij.

 

Hiervoor gebruiken wij:

 

- naw-gegevens;
- telefoonnummer;
- factuuradres;
- betalingsgegevens;
- e-mailadres;
- IP-adres.

 

Deze gegevens hebben wij nodig vanwege het contract dat we met je sluiten. Wij bewaren deze informatie tot 2 jaar nadat je bestelling is afgerond en tot zeven jaar daarna (dat is de wettelijke bewaarplicht).

 

Contactformulier en Nieuwsbrief


Met het contactformulier kun je ons vragen stellen of aanvragen doen.

 

Hiervoor gebruiken wij:

 

- e-mailadres;
- IP-adres;
- naam en achternaam.

 

Dit doen wij op basis van je toestemming. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie, vervolgens zullen wij uw gegevens uiterlijk 3 maanden bewaren, waarbij uw gegevens binnen deze periode zullen worden verwijderd of vernietigd.

 

Je kunt je abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin lees je nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kun je op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink.

 

Je e-mailadres wordt alleen met je toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard tot uiterlijk 3 maanden nadat je het abonnement hebt opgezegd.

 

Statistieken en profilering


Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze webwinkel. Met deze statistieken verbeteren we onze webwinkel om zo bijvoorbeeld alleen nog relevante informatie te laten zien. Wij kunnen je persoonsgegevens met elkaar combineren om meer over jou te weten te komen. Uiteraard zullen wij je privacy te allen tijde respecteren. Wil je dit niet, dan kun je dit altijd aan ons melden.

 

Hiervoor gebruiken wij je e-mailadres en IP-adres. Hier hebben wij een legitiem belang bij. Wij bewaren deze informatie voor zes weken.

 

Reclame


Wij willen jou graag reclame sturen over aanbiedingen en nieuwe producten of diensten. Dit doen wij:

 

- per e-mail

 

Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Elke e-mail bevat een afmeldlink.

 

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen


We geven je gegevens alleen door aan andere partijen als dat echt nodig is voor onze dienstverlening. Zo geven wij je gegevens door aan:

 

- onze bezorgpartners, zodat je bestelling ook op het juiste adres wordt afgeleverd;
- IT-dienstverleners, zodat onze webshop optimaal werkt en wij jou de juiste service kunnen bieden;
- ondersteuning klantenservice, zodat wij jouw vragen en of klachten adequaat kunnen beantwoorden;
- In verdachte situaties zijn we verplicht om klantgegevens te delen met overheidsinstanties.

 

Waar worden jouw gegevens opgeslagen

 

We slaan je gegevens op in verschillende databases. Je gegevens worden bijna altijd opgeslagen binnen de Europese Unie. Enkel de datastroom van gegevens met betrekking tot verzending van onze nieuwsbrieven gaat via de Verenigde Staten van Amerika, middels Mailchimp, deze partij heeft zich geregistreerd onder het zogenaamde Privacy Shield dat voldoende bescherming biedt.

 

Cookies           


Onze webwinkel gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat je ons weer bezoekt.

 

Je kunt via je browser het plaatsen van cookies uitschakelen, maar sommige dingen van onze webwinkel werken dan niet goed meer.

 

Beveiliging


Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om je privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

 

- Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord. Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL), waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert. Wij houden logs bij van alle opvragingen van persoonsgegevens.

 

Wijzigingen in deze privacyverklaring


Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

 

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens


Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

 

Je hebt de volgende rechten:

 

- uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
- inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
- het laten corrigeren van fouten
- het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens
- intrekken van toestemming
- bezwaar maken tegen een bepaald gebruik

 

Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

 

Klacht indienen


Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Contactgegevens


Forskolinslim.nl

Peizerweg 97
Groningen
9727 AJ
Nederland